Αγαπητή σχολική μας κοινότητα,

Με χαρά θα θέλαμε  να μοιραστούμε  μαζί σας την υπέροχη εμπειρία της μονοήμερης εκδρομής μας στην πανέμορφη πόλη της Πάτρας, την Παρασκευή 5 Απριλίου,  που περιελάβανε μια επίσκεψη στον ναό του Αγίου Ανδρέα και την παρακολούθηση του εκπαιδευτικού προγράμματος   « Τα σχολεία πηγαίνουν Πανεπιστήμιο», που πραγματοποιεί το τμήμα Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Πατρών.

Η επίσκεψή μας στον ναό του Αγίου Ανδρέα ήταν μια συγκινητική εμπειρία για όλους εμάς. Το εντυπωσιακό αρχιτεκτονικό έργο του ναού και η βαθιά θρησκευτική σημασία του μας άγγιξε όλους. Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να εξερευνήσουν την ιστορία και την πνευματική κληρονομιά της πόλης των Πατρών.

Στη συνέχεια, το μαθητικό κοινό του σχολείου μας  παρακολούθησε στο Πανεπιστήμιο Πατρών το εκπαιδευτικό πρόγραμμα με θέμα: «Αστρονομία: μια ξενάγηση στα Μαθηματικά του ουρανού και του διαστήματος» . Η συγκεκριμένη δράση αποτέλεσε μια εμπειρία που διεύρυνε το πνευματικό και εκπαιδευτικό ορίζοντα των μαθητών μας  μέσω της εξερεύνησης του κόσμου της Αστρονομίας.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους εκπαιδευτικούς που συνόδευσαν τους μαθητές μας κατά τη διάρκεια της εκδρομής και τους βοήθησαν να απολαύσουν μια αξέχαστη και εκπαιδευτική εμπειρία.

Τέλος, ευχαριστούμε τους μαθητές μας για την εξαιρετική τους συμπεριφορά και συμμετοχή. Η διάθεσή τους για μάθηση και εξερεύνηση έκανε την εκδρομή ακόμα πιο επιτυχημένη.

Ελπίζουμε ότι αυτή η εμπειρία θα αποτελέσει έμπνευση για μελλοντικές εκδρομές και θα συνεχίσει να ενισχύει την ακαδημαϊκή μας κοινότητα.

Με εκτίμηση,

Η Διεύθυνση