Το Σάββατο, 10/02/2024, στην αίθουσα εκδηλώσεων «Νισσαία» το 1ο Γυμνάσιο Μεγάρων – «Ευκλείδειο» σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων  διοργάνωσε συνάντηση – τσάι με σκοπό αφενός την ενημέρωση των γονέων ως προς τις δράσεις και τα προγράμματα που υλοποιεί το σχολείο μας για το τρέχον ακαδημαϊκό έτος και αφετέρου την οικονομική ενίσχυση της σχολικής εκδρομής που θα πραγματοποιηθεί τον Απρίλη στο εξωτερικό με μαθητές της Γ΄ Γυμνασίου.

Η εκδήλωση στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία, καθώς η συμμετοχή τόσο των μαθητών όσο και των συγγενών τους ήταν αθρόα. Την εκδήλωση πλαισίωσε η χορωδία του σχολείου με ακούσματα από τον ελληνικό κινηματογράφο, τον Μάνο Λοΐζο, κ.α. και με υπεύθυνη την κα Σοφία Μπούτση. Επίσης, η χορευτική ομάδα του σχολείου, αποτελούμενη από 30 μαθητές και μαθήτριες, που συντόνισαν οι εκπαιδευτικοί κα Βασιλική Κουλιέρη και κα Δήμητρα Λαγού, ψυχαγώγησε και διασκέδασε το κοινό με χορούς από όλη την Ελλάδα.

Οι οικογένειες των μαθητών/-τριών παρακολούθησαν με αμείωτο ενδιαφέρον την εκδήλωση και απόλαυσαν ιδιαίτερα τη συμμετοχή των παιδιών τους και τη αξιοπρεπή εμφάνισή τους.