Στο πλαίσιο της φετινής σχολικής εκδήλωσης για τη επέτειο του Πολυτεχνείου , οι μαθητές της χορωδίας διάβασαν ένα μήνυμα αλληλεγγύης για όλα τα απιδιά του κόσμου, που βιώνουν την αδικία και αφιέρωσαν προς τιμή τους το τραγούδι « Κεμάλ», του Μ. Χατζιδάκι και του Ν. Γκάτσου.

Μήνυμα αλληλεγγύης

Σήμερα, εκφράζουμε τη βαθιά μας αλληλεγγύη προς όλα τα παιδιά που βιώνουν αδικία σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Είναι οδυνηρό να σκεφτόμαστε ότι υπάρχουν παιδιά που ζουν υπό συνθήκες αδικίας, βίας και ανασφάλειας.

Καθώς συνειδητοποιούμε τη δυσκολία που αντιμετωπίζουν πολλά παιδιά, ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να δημιουργήσουμε έναν κόσμο όπου κάθε παιδί θα  έχει τη δυνατότητα να ζει με αξιοπρέπεια και ελπίδα. Ας είμαστε φωνή για όσα είναι δίκαια και ανθρώπινα.

Στέκονται μπροστά μας πολλές προκλήσεις, αλλά η ενότητα και η αγάπη μπορούν να δημιουργήσουν θαύματα. Ας εμπνευστούμε από τη δύναμη της αλληλεγγύης και ας δουλέψουμε προς έναν κόσμο όπου κάθε παιδί θα έχει τη δυνατότητα να αναπτυχθεί σε ένα περιβάλλον πλήρες αγάπης και δικαιοσύνης.

Με αγάπη και ελπίδα

Υπεύθυνες καθηγήτριες:

Μπέη Ζηνοβία

Κούτα Αφροδίτη

Μπούτση Σοφία