«Άγια νύχτα σε προσμένουν

με χαρά οι Χριστιανοί

και με πίστη ανυμνούμε,

το Θεό δοξολογούμε,

μ΄ ένα στόμα, μια φωνή,

ναι με μια φωνή…»

Αγαπητή σχολική μας κοινότητα,

Με μεγάλη χαρά και συναισθηματική ικανοποίηση, θέλουμε να μοιραστούμε την όμορφη εμπειρία που ζήσαμε ως σχολική οικογένεια την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2023. Η ομάδα μας πραγματοποίησε μια επίσκεψη σε δύο σημαντικά ιδρύματα: στο  Σύλλογο ΑΜΕΑ της πόλης μας καθώς   και στη Δομή Ψυχικής Υγείας «ΙΝΙΜΑ».

Με τα κάλαντα μας, δεν φέραμε μόνο τη χαρά των εορτών, αλλά διαμορφώσαμε και ένα κλίμα αγάπης, κατανόησης και αλληλεγγύης. Οι αντιδράσεις και οι ανταποκρίσεις που λάβαμε από τα μέλη των ιδρυμάτων ήταν συγκινητικές και ενίσχυσαν την πεποίθησή μας ότι μέσα από τον συνδυασμό των δυνάμεων μας, μπορούμε να φέρουμε πραγματική αλλαγή στην κοινότητά μας.

Σύλλογος ΑΜΕΑ

«Η ψυχή μας φτερουγίζει

πέρα στ΄ άγια τα βουνά,

όπου ψάλλουν οι αγγέλοι

απ΄ τα ουράνια θεία μέλη

στο Σωτήρα «Ωσαννά»

ψάλλουν Ωσαννά…»

 

 

Ευχαριστούμε θερμά τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς κα. Μπέη Ζηνοβία, κα. Κουτά Αφροδίτη και κα. Μπούτση Σοφία, που συμμετείχαν ενεργά σε αυτήν την πρωτοβουλία. Η αγάπη και ο σεβασμός που εκπέμπουμε σε κάθε δράση μας είναι το κλειδί για τη δημιουργία μιας κοινωνίας που σέβεται τη διαφορετικότητα και στηρίζει τους αδύναμους.

Συνεχίζουμε να δουλεύουμε με πάθος για την ενίσχυση των δεσμών μας με την τοπική κοινότητα και την προώθηση του αλτρουισμού και της αλληλεγγύης. Είμαστε βέβαιοι ότι, με τη συνεργασία και τη στήριξή σας, μπορούμε να κάνουμε ακόμα περισσότερα για την κοινότητά μας.

Σαν άγγελοι της Γης, οι μαθητές μας, έδωσαν και πήραν χαρά, ένιωσαν ότι τα Χριστούγεννα είναι αγάπη στην πράξη. Κάθε φορά που αγαπάμε, κάθε φορά που προσφέρουμε είναι ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ……. και αυτή είναι η πραγματική μαγεία…..

Δομή Ψυχικής Υγείας «ΙΝΙΜΑ»

Σας ευχαριστούμε για τη συνεισφορά και τη στήριξή σας.

Με εκτίμηση,

Η Διεύθυνση