Στο  πλαίσιο  του μαθήματος της Κοινωνικής και Πολιτικής Αγωγής,  μαθητική ομάδα της Γ’ Γυμνασίου του  σχολείου μας πραγματοποίησε  την Τρίτη 21 Νοεμβρίου διδακτική επίσκεψη στη Βουλή των Ελλήνων, προσφέροντας στους μαθητές μας μια μοναδική ευκαιρία για εκπαίδευση και πολιτική ενημέρωση.

Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να εξερευνήσουν τους χώρους του ελληνικού κοινοβουλίου, να ενημερωθούν για τη λειτουργία της νομοθετικής διαδικασίας, τη  διαδικασία λήψης των αποφάσεων, το ρόλο των βουλευτών και για την αξία της συμμετοχής των πολιτών στα κοινά.

Οι μαθητές εξέφρασαν τον ενθουσιασμό τους για την εμπειρία, αναδεικνύοντας τον εκπαιδευτικό και ενδιαφέροντα χαρακτήρα της επίσκεψης. Η επαφή των μαθητών  με τους χώρους της Βουλής πρόσθεσαν μια πρακτική διάσταση στην κατανόηση τους για τη λειτουργία της πολιτείας μας.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στη Βουλή των Ελλήνων για την εξαιρετική υποδοχή και τη στήριξή της στην πραγματοποίηση αυτής της εκπαιδευτικής εμπειρίας.

Είμαστε υπερήφανοι για τη συμμετοχή και το ενδιαφέρον των μαθητών μας σε τέτοιου είδους πρωτοβουλίες που ενισχύουν την εκπαίδευση και την πολιτική ευαισθητοποίηση.

Με εκτίμηση,

Η Διεύθυνση